Over mij

Graag wil ik me even voorstellen

Nick Gilissen Sales

Hoi, mijn naam is Nick Gilissen

Met ruim 22 jaar ervaring als adviseur, verkoper, accountmanager en ook met vele leidinggevende aspecten en ervaring, ben ik sinds september 2019 als zzp-er op mezelf begonnen en heb ik een aanvraag ingediend om een erkend intermediair te worden, dat geregistreerd is bij het Centraal Intermediair Register voor de Energiemarkt.

De tijden zijn veranderd en ook de mogelijkheden als werknemer waren voor mij niet meer interessant genoeg om voor 1 product of dienst bij een werkgever te blijven die mij alleen kon vertellen dat "WE DIT MOETEN EN DAT MOETEN !!!"

In het dialect zeggen we;" V'r mooten “Hielemaol Niks”.

Hiermee wil ik mijn kwaliteiten en capaciteiten naar U persoonlijk richten, waarbij ik u met veel plezier en trots verschillende producten en diensten kan aanbieden voor u als particulier of ondernemer??? groot of klein???

Of het nou gaat om een energiecontract voor thuis, bedrijf of loods, promotie voor uw bedrijf op tv, radio en/of diverse andere kanalen.
Ook voor een stukje financiële dienstverlening in België. Kortom er is genoeg om U voldoende te voorzien van informatie en handelen voor uzelf en/of voor uw bedrijf. Het adviseren, presenteren, regelen, verzorgen, begeleiden is voor U en mij een Pre...

Wilt u een GOED en EERLIJK advies op MAAT??? neemt u dan direct contact met mij op, dan kom ik persoonlijk bij u langs.

Check mijn Diensten